Username *
Password *
Remember Me

Radi se o legendarnim kopačkama Adidas Predator koje danas izgledaju potpuno drugačije nego nekad, na početku karijere, prije čak dvadeset godina. Danas poželjan estetski moment utaborio se čak i u nogometu, pa momci zelenim terenom trče u atraktivnim, nerijetko unikatnim primjercima, kakav je i Adidas Predator.

 

Solar Blue cr

Solar Blue Predator

 
Ovih je dana Adidas povodom obljetnice predstavio Predator Instinct liniju koja kombinira elemente originalne kopačke i detalje koji asociraju na animal instinkt igrača za koje je dizajnirana. Zaštitno lice Adidas Predator Instinct Solar Blue kopački je poznati hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je kreacijama i više nego oduševljen.

Jedan od novih modela Predator Instinct linije su Revenge Instinct kopačke koje utjelovljuju karakteristike dizajna Predator 1994., Accelerator 1998. i Mania 2002. , te posebna Solar Blue verzija koji dolazi u plavoj, crnoj i bijeloj s motivima ružičaste, a koja će biti dostupna isključivo u Intersport trgovinama.

 

Ivan Rakitic Predator Instinct cr

 

Nove modele povezuju detalji inspiriranim grabežljivcima koji koriste svoj instinkt za lov. Taj instinkt, kao i sposobnost predviđanja, dodira i vizije ključne za kontrolu igre karakterističan je za igrače koji nose Predator kopačke. Solar Blue nosit će uz Ivana Rakitić nogometni velikani poput Edina Džeke i Xavija Hernandeza dok će svoj Revenge Instinct na terenu pokazati Mesut Özil.

Nove tehnološke karakteristike Predator Instinct kopački i dalje se odnose na kontrolu lopte. Najveća inovacija je revolucionarni konstrukcijski okvir koji obavija cijelu kopačku te osigurava izuzetnu kontrolu prianjanja, dodira i kontrole lopte čineći je idealnom za brzi dribling i nagle promjene smjera. Precizno konstruirani materijali koji uključuju i nove gel jastučiće i HybridTouch materijal, pružaju optimalnu kontrolu i udobnost, dok nove TPU potplate osiguravaju veću fleksibilnost pokreta.

Solar Blue model dostupan je samo u odabranim Intersport trgovinama od 11. kolovoza, a Revenge Instinct u svim Adidas shopovima od 17.srpnja. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 1.669 kuna.

 

Revenge Instinct cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location