Username *
Password *
Remember Me

U svijetu vjenčanica ime Vere Wang jedno je od najutjecajnijih - nebrojene modne kuće koje se bave vjenčanim programom svake se sezone ugledaju u slavnu američku dizajnericu. Wang je ovih dana objavila prekrasne vizuale za sljedeću sezonu.

vera-wang-fall-2014-bridal-dresses2

Haljine su eterične, nježne, no silueta je razigrana slojevitim volanima i igrom na površini. Vera Wang predlaže jednostavnost, eleganciju i glamur inspiriran retro stilovima iz prve polovice prošlog stoljeća. Kod nje ćemo nerijetko vidjeti doticaje dvadesetih i četrdesetih jer Vera smatra da je veliki dan rezerviran za apsolutnu ženstvenost. Neke od kreacije optočene su nakitom, radi se naravno o kristalima, biserima i drugim aplikacijama koje silueti daju posebnu dinamiku. Uz to predlaže jednostavne frizure koje djeluju prirodno, ne previše ukočeno, kao i nježan make-up, kako bi romantična slika bila što elegantnija… Cijene njezinih haljina kreću se od 928 do 1598 američkih dolara.

vera-wang-fall-2014-bridal-dresses6vera-wang-fall-2014-bridal-dresses5vera-wang-fall-2014-bridal-dresses4vera-wang-fall-2014-bridal-dresses3vera-wang-fall-2014-bridal-dresses1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.