Username *
Password *
Remember Me

Uz sve modne uloge koje joj savršeno pristaju, tu je još jedna: ljepotica Karlie Kloss najavljuje atraktivan i zavodljiv gothic-glam stil za ovu jesen, a njegovi se elementi mogu primijeniti već ovih dana, veličanstvenim večernjim haljinama!

karlie-kloss-henrique-gendre-gothic2

Fotografiju potpisuje Henrique Gendr, styling Luis Fiod, a kreacije nose imena Lanvin, Givenchy, Forum… Gothic je jedan od onih stilova koji preživljavaju sve modne promjene i uvijek se vraća na modnu scenu, ponajprije kroz zagasiti noćni styling, ali i mega nakit s poludragim kamenjem. U ovoj je priči i jaka šminka - tamni ruž ovdje se smjestio zauvijek, plus debeli eyeliner i tri sloja maskare. Upravo zato, kako ne bi smetala i ometala cijelu sliku, kosa je zalizana, složena u pundžu ili sjajni rep. Karlie svojom slikom i prilikom tumači mračni, no vrlo egzotičan stil kojeg volimo iako je sezona jarkih boja.

karlie-kloss-henrique-gendre-gothic1karlie-kloss-henrique-gendre-gothic3karlie-kloss-henrique-gendre-gothic4karlie-kloss-henrique-gendre-gothic5karlie-kloss-henrique-gendre-gothic6karlie-kloss-henrique-gendre-gothic7karlie-kloss-henrique-gendre-gothic8karlie-kloss-henrique-gendre-gothic9karlie-kloss-henrique-gendre-gothic10

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location