Username *
Password *
Remember Me

Poznati hrvatski dvojac Envy Room nudi vlastiti dizajn u Bipi: ljetnu kolekciju možete od danas pronaći pod simpatičnim imenom Let's be awkward together u svim prodavaonicama popularne drogerije.

01 Fashion.hr by eNVy room 2

Za projekt je zaslužan tim Fashion.hr-a koji već niz godina potiče promociju naših dizajnera, pa je sada tim na čelu s Vinkom Filipićem napravio poslovni iskorak te omogućio dvojcu Nikici Ivančeviću i Vjeki  Franetoviću da vlastite kreacije prodaju i u drogeriji. Cijene su vrlo popularne, ne više od sto kuna po komadu: najskuplji je ručnik koji košta 99 kuna, zatim idu haljina po 79, majica i naočale po 59 kuna, pa su tu torba za 49 kuna, i na kraju narukvica zlatne boje po 29 kuna.

Ovo je samo početak, jer će Fashion.hr ovakve suradnje ostvariti s brojnim drugim dizajnerima radi čega će si njihov dizajn moći priuštiti uistinu svatko. Kako su njihove haljine i ostale kreacije često skupe, ovo je prilika da ih na konkretan način prati još više obožavateljica. - Ponosni smo što smo upravo mi odabrani za dizajniranje prve kolekcije. Ovi komadi su dizajnirani za sve žene koje žele uživati u ljetu bez obzira na dob i prigodu, kako i sam naziv kolekcije kaže Let's be awkward together - izjavio je Nikica Ivančević, dio dvojca Envy Room.

 03 Fashion.hr by eNVy room 3

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Sutra hitam u Bipu!!!!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location