Username *
Password *
Remember Me

Reebok je jedan od onih brendova koje volimo radi vintage dizajna, a kad se ti retro modeli pojave u glavnim kolekcijama, cijela modna priča dobiva još bolju energiju: upravo to iskoristili su najpoznatija hrvatska DJ-ica Rea i osječki reper Kandžija koji su se zaljubili u legendarne tenisice GL Reebok.

DJ Rea V56055

DJ Rea i njezine reebokice


- Ovaj model je idealan za mladu generaciju čiji životni stil zahtijeva izdržljivu obuću koja ispunjava visoke tehničke i estetske standarde. Srce GL 6000 čini sustav kontrole pokreta dizajniran za stabilnost prednjeg i stražnjeg dijela stopala, dok ušiveni stabilizator povećava potporu - objavio je danas Reebok.
Za pripadnice ljepšeg spola tu je Reebok GL 1500, a da jednako dobro izgledaju kao što se kreću, potvrđuje mlada nada domaće glazbene scene, DJ Rea, kojoj Reebokice osiguravaju cool izgled u skladu s aktualnim modnim trendovima. Suvremenom dizajnu tenisice GL 1500  dodane su odvažne boje koje će podići svaki outfit, dok će funkcionalnost ovih tenisica zadovoljiti sve potrebe užurbanog životnog stila urbane generacije. Idealan su spoj lakoće i izdržljivosti, a zbog svoje prilagodljivosti, jednako se lako kombiniraju s jeansom i ležernom sportskom odjećom.

 

Kandžija V55224

Osječki reper Kandžija

Kandžija V55225Kandžija  DJ Rea

Urbani glazbenici vole udobnost i retro dizajn

V55224V55225V56055

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location