Username *
Password *
Remember Me

Ne samo da je posebna ponuda, već i interijer: naša poznata dizajnerica Ivona Martinko koncept dućana I'M razradila je u detalje, te zaposlila poznate arhitekte Sonju Tadej, Zvonimira Pavkovića i Mariju Grković kako bi unutrašnjost njezina novog prodajnog mjesta u Preradovićevoj 9 u Zagrebu uskladili s voluminoznim kreacijama jednostavnih tonova.

Ivona 02

Opremanje dućana izvrsno je odradila Zdenka Jurij, pa sada Ivonine kreacije vise zajedno s mega žaruljama koje prostoru daju poseban štih. Sve skupa je vrlo moderno, minimalistički, njezine bijele i crne siluete odlično se ističu na sivim, metalnim plohama, tvoreći kontrast mekoće pamuka i sirovog i hladnog namještaja.

Dok je prostor jednostavan, sav je akcent stavljen na odjeću, istaknutu u prostoru kao u nekoj galeriji, pa posjetitelj čim uđe, spontano kreacije promatra sa svih strana, kruži oko njih kao oko nekog izložbenog primjerka. Ivona inspiraciju pronalazi u japanskom stilu dekonstrukcije koja u njezinim rukama dobiva vrlo mekanu strukturu, udobnu i nosivu, a opet tako posebnu. Vrlo dobar koncept za dućan dizajnerice koja na ovim prostorima uspješno djeluje već čitavo desetljeće.

Ivona 11Ivona 03Ivona 05Ivona 06Ivona 08Ivona 10Ivona 12

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location