Username *
Password *
Remember Me

Preživio je brojne trendove, modne i beauty promjene i nakon dvadeset godina jači je no ikad - kako to da je CK One, jednostavan miris u još jednostavnijoj bočici postigao ono o čemu brojni drugi parfemi mogu samo sanjati? Pritom je ostao isti kao na početku... Lansiran 1994. godine, CK One slavi ove godine divnu obljetnicu, povodom čega je objavljena suvremena kampanja - u znaku selfie fotografija. Jednostavno, moderno, baš kao i sam miris.

ck-one-calvin klein 3


Za tajnu formule uspjeha ovog unisex mirisa pitali smo našeg najvećeg parfemskog znalca, Boruta Mihalića, vlasnika poznate zagrebačke niche parfumerije Top. - Iste godine kad je lansiran, miris CK One svojom je mirisnom i dizajnerskom koncepcijom pokorio svijet parfema. Sirovo upakiran u običnu kartonsku kutiju i relativno jednostavnu bočicu, CK One je bio miris ponuđen za svakog, bez obzira na spol, stil, dob... Prvi su ga otkrili oni koji su furali neki svoj film, koji su imali cool vibru. Jednostavnost se, nakon raskošnih osamdesetih, svidjela onima koji su bili drugačiji. Miris je svjež, citrusan, radi čega se referira na neke davne kolonjske vode, a ujedno nastavlja na modni minimalizam koji se javio baš u to vrijeme, sredinom devedesetih, te postao glavni trend u svim modnim i beauty sferama. CK One je bio upravo ono što je svijet u tom trenutku želio, oštar i precizan, bez kićenosti. Stvoren je od strane kultnih noseva Harryja Fremonta i Alberta Morillasa. U bazi je zakamuflirana nota iso e super, koja će zabljesnuti u potpunosti tek dvadesetak godina kasnije - .

ckONE1

Naravno, u dvadeset je godina ovaj slavni parfem dobio mnogo lica, brojne varijante, naročito ljetne. No, prvi i originalan još uvijek je hit, ima stare i nove obožavatelje.

Očito su jednostavnost, nosivost u svim dobima, životnim i godišnjim, bili i ostali glavni razlozi za uspjeh mirisa. Prava slika i prilika rada i načina razmišljanja dizajnera Calvina Kleina, koji jednostavnost ističe od samih početaka svoje karijere. 1968 Klein je osnovao Calvin Klein Limited i otvorio dućan s kaputima u njujorškom hotelu York, u koji je uložio 10 000 dolara. Danas je to jedna od najvećih modnih kuća, poznata i dalje po minimalizmu, legendarnim trapericama, slobodi, energiji i - čistoj jednostavnosti.

calvin-klein-ck-one-summer-2008ch one shockck-one-scene-100mlck-one-shock-Advertising Masterbrand-DPS-Finalckone-summer crck ckoneck one 2011

CK One Summer 2

CK One Summer Cologne for Men by Calvin Klein cr

CK One Summer cr

o.1606

o.17114

o.18760

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Volim CK ONE, podsjeća me na studentske dane kada sam ga redovito koristila!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location