Username *
Password *
Remember Me

- Često znamo reći - ako nema grudnjaka, nema ni vježbe ni trčanja - ističe Julie Igarashi, potpredsjednica u Nike Women's Training odijelu. Većina žena nosi grudnjake krive veličine. To je nešto što moramo popraviti - . Kvalitetno bavljenje sportom nezamislivo je bez dobrog grudnjaka prave veličine, a na tom području Nike konstantno pokušava biti jedan od lidera, pa danas predstavljaju kolekciju Pro Bra. Savršeno pristajanje i potpora u ovom su slučaju najvažniji, jer neudobni sportski grudnjak odbija žene od vježbanja.

Katarina Johnson-Thompson Nike Pro Rival 2

Iza ove kolekcije dvije su godine istraživanja, kao i znanja koja Nike konstantno prikuplja. - Rezultat tog istraživanja je Nike Pro Bra - inovativna linija grudnjaka koji savršeno pristaju tijelu i tijekom najzahtjevnijih pokreta. Linija se sastoji od pet modela, od kojih je najistaknutiji Nike Pro Rival grudnjak koji osigurava najveću potporu i dolazi u čak 25 veličina,  čime obuhvaća sve žene, bez obzira na sportove kojima se bave. U kolekciji se nalazi i Nike Pro Fierce grudnjak, kao i dorađeni Nike Pro Classic i Nike Pro Indy. Nike Pro Classic nudi i podstavljeni model - .

Kako bi skupljeni podaci u vezi nove linije bili relevantni, Nike je surađivao s brojnim sportašicama različitih građa, koje su dale povratne informacije o tome kako krojevi pristaju.

Darya Klishina Nike Pro Indy Bra 1

- Imali smo jasnu misiju - usavršiti grudnjak koji osigurava snažnu potporu, bez da se žrtvuje osjećaj udobnosti“ ističe Stephy Scott, dizajner u odjelu Nike Innovation. Dizajnerski tim je tijekom istraživanja surađivao i s britanskim sveučilištem Loughborough, jednim od vodećih u istraživanju sportskih grudnjaka. Ondje su se s tamošnjim istraživačima izvodila i biomehanička testiranja na sportašicama tijekom njihovih aktivnosti. Pomoću čak 200 scena u usporenoj jednosekundnoj snimci analizirali su se pokreti prsa sportašica koje su nosile grudnjak tijekom trčanja. Tada je zabilježeno pomicanje grudnjaka i bilo je jasno da se upravo u tom dijelu on treba usavršiti kako bi savršeno odgovarao tijelu i tijekom najzahtjevnijih aktivnosti.

Nike Pro Classic Padded Bra 1

Materijal je veoma bitan dio sportskog grudnjaka i upravo su toga bili svjesni i u Nikeu. Pro Rival grudnjak je odličan primjer visokih standarda u pogledu materijala. On u sebi sadrži materijal satkan od najfinije sintetičke tkanine koja osigurava osjećaj mekoće – glavne osobine donjeg rublja. Puno se pažnje posvetilo i pojasu grudnjaka koji je često na udaru kritika. Tako su se prilikom izrade grudnjaka tražili najmekaniji elastični materijali koji se gotovo neće osjetiti tijekom nošenja grudnjaka. I tu se pazilo na savršen omjer odgovarajuće potpore i udobnosti.

Nike Pro Fierce Bra

Dizajniranje grudnjaka započelo je sa sportašicama – i s njima je moralo i završiti. Više od 300 sportašica testiralo je sportski grudnjak i ocijenjivalo njegovu potporu i prilagodljivost tijelu. Osim toga, grudnjaci su podvrgnuti i pranju koje je trajalo ukupno 1 800 sati kako bi se testiralo njihovo skupljanje, rastezljivost, izdržljivost, osjećaj pod rukom i sam izgled grudnjaka.

CIJENE:
Nike Pro Rival - 379,00 kn
Nike Pro Fierce - 299,00 kn
Nike Pro Classic - 229,00
Nike Pro Indy - 199,00 kn

Nike Pro Indy Bra 2Pro Rival

Pro Rival

Skylar Diggins Nike Pro Rival 1Xue Chen Nike Pro Classic Bra

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.