Username *
Password *
Remember Me

Kako poznata dizajnerica spoji oduševljenje svojih sinova nogometom i vlastiti prepoznatljiv modni izričaj? Naravno, lansira World Cup kolekciju torbica! U kući slavne kreativne ikone Charlotte Olympia ovih je dana dosta bučno: njezina tri sinčića obožavaju navijati, što je iskoristila kao inspiraciju za novu liniju torbica sa zastavama.

charlotte-olympia-world-cup-2014

Upravo to od nje i očekujemo, hiper-realistične motive i jarke tonove: dizajnerica je već potpisala torbice u obliku filmske vrpce, knjige, zidnog sata, bočice parfema... Kolekcija Hat Trick Pandora nije obična ni u izradi, radi se o ručno oslikanim torbicama koje su izvana od pleksiglasa, a u sebi krije platno prepoznatljivih motiva. - Porijeklom sam djelomično Brazilka, a moji dečki su ovih dana aktivniji nego inače, pa sam željela napraviti nešto zabavno i proslaviti Brazil kao domaćina Svjetskog Kupa - . Tko zna, da je naša reprezentacija bolje prošla, možda bi Charlotte nacrtala i crveno-bijele kockice… U svakom slučaju kolekcija je simbolično zabavna!

charlotte-olympia-world-cup-collection-2014-1charlotte-olympia-world-cup-collection-2014-2charlotte-olympia-world-cup-collection-2014-3charlotte-olympia-world-cup-collection-2014-4charlotte-olympia-world-cup-collection-2014-5charlotte-olympia-world-cup-collection-2014-6charlotte-olympia-world-cup-collection-2014-7

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.