Username *
Password *
Remember Me

Nakon ljetne, Adidas Originals, među ostalom, za ovo ljeto priprema još jednu kolekciju u suradnji s brazilskim brendom The Farm Company. Boje, snažan print i mega znak Adidasa očiti su i u novim kreacijama: još jednom radi se o izvrsnom spoju uličnih, sportskih i dnevnih stilova. Tu su tajice, trenirke i općenito udobni komadi, a opet kolekcija je krajnje urbana, inovativnog dizajna i atraktivnih flora efekata. Znaju u Adidasu da je motiv glavni igrač, pa koriste brojne šare kako bi ih spojili sa svojim casual komadima i pritom još jednom oduševili brojne obožavateljice i obožavatelje diljem svijeta.

 

adidas-originals-farm-company-2014-fall-collab2adidas-originals-farm-company-2014-fall-collab1adidas-originals-farm-company-2014-fall-collab3adidas-originals-farm-company-2014-fall-collab5adidas-originals-farm-company-2014-fall-collab7adidas-originals-farm-company-2014-fall-collab8adidas-originals-farm-company-2014-fall-collab9adidas-originals-farm-company-2014-fall-collab10adidas-originals-farm-company-2014-fall-collab11adidas-originals-farm-company-2014-fall-collab12

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.