Username *
Password *
Remember Me

Claudia Schiffer, jedna od prvih supermodela, kolegica Bianca Balti, kao i brojne druge ljepotice i ljepotani, smješteni su u mračnu šumu s mnogo stila za novu jesensku kampanju vrhunskog talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana.

dolce-gabbana-2014-fall-winter-campaign2

Ekipu je, odjevenu u romantičnu čipku, ali i krojeve inspirirane vitezovima, kraljicama i kraljevima, snimio Domenico Dolce, jedan od dizajnera, a formula prati njihove dosadašnje vizuale - društvo nosi vrhunske krojeve, podcrtane talijanskim etno naslijeđem po kojemu je kuća poznata diljem svijeta. Atmosfera je vintage, mračna, ali vrlo ženstvena, pa djevojke nose raskuštrane frizure i kreacije optočene kristalima i nježnim čipkastim detaljima. I u jesenskoj se kolekciji pojavljuju famozne krune, kao jedan od modnih dodataka koji su nedavno u život vratili upravo Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

dolce-gabbana-2014-fall-winter-campaign1dolce-gabbana-2014-fall-winter-campaign3dolce-gabbana-2014-fall-winter-campaign4

dolce-gabbana-2014-fall-winter-campaign9dolce-gabbana-2014-fall-winter-campaign5dolce-gabbana-2014-fall-winter-campaign6

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.