Username *
Password *
Remember Me

Fashion Incubator raspisuje natječaj za mlade dizajnere, a pobjednika očekuje 10 000 kuna i pozivnica na Cro A Porter. U pripremi je četrnaesta sezona Portanova Fashion Incubatora, natjecanja za mlade neafirmirane modne dizajnere, kojom će ovaj projekt proslaviti deset godina uspješnog rada.

 PFI2014 Natjecaj vizual horizontalni

Portanova, najveći trgovački centar u istočnoj Hrvatskoj, u studenom ove godine po četvrti put za redom ugostit će domaće natjecanje mladih modnih kreativaca. Stopama sada već afirmiranih dizajnera Juraja Zigmana, Ivana Alduka, Sonje Lamut i mnogih drugih koji su svoje prve kolekcije prikazali upravo na Portanova Fashion Incubatoru, ove će godine krenuti pet novih imena izabranih na javnom natječaju.

Uvjeti: da dizajneri imaju između 19 i 29 godina, te da prijavljena kolekcija nikada ranije nije javno prikazivana, a javiti se mogu talentirani pojedinci ili grupa od dva člana. Do finala dijele ih dva selekcijska kruga u kojima će stručni žiri u sastavu dizajnera Tea Perića, YUNIKU i novinske urednice Selme Terlević odabrati najbolje među hrvatskim mladim dizajnerima.

Propozicije natječaja i prijavnica dostupni su na službenoj stranici događanja www.fashion-incubator.hr

 

PFI2013 Pobjednici