Username *
Password *
Remember Me

Svojim snažnim, urbanim karakterom, univerzalna G-Shock kolekcija još uvijek zauzima kultni status u modnom svijetu i pojavljuje se u gotovo svim kolekcijama velikih brendova. Uzimajući u obzir njegovu bazičnu strukturu i koncept neuništivosti, poznati brend satova nastavlja razvijati nove modele u skladu s najaktualnijim svjetskim trendovima. Kolekcija će svojim tradicionalnim koloritom te modnim i umjereno dimenzioniranim detaljima, biti upečatljiv detalj cjelovitog ljetnog outfita.

GA-310-4AER 1450 kn


Dostupni su u nekoliko osnovnih boja koji prožimaju kućište i remen, dok crni ili srebrni brojčanik čini vrlo konkretnu, ali posebnu strukturalnu cjelinu. Uz tradicionalne zeleno-smeđe i crno-sivo-bijele palete, te jedinstvenu kombinaciju crvenih nijansi, modeli su u prvom redu namijenjeni onima profiliranog  i odvažnijeg modnog izričaja.

GA-110SN-3AER 1300 knGD-110-2ER 1000 knGW-9300NV-2ER 2900 knGW-9400-1ER 2900 kn

GA-100B-7AER 1100 knGA-110C-7AER 1200 kn

 

 

Komentari (3)

Nisam nikad bila fan ovakvih satova, ne znam zašto. Koristim klasični zlatni iz Alda i to je to. Ove gumene, florescentne preskočim uvijek Izgledaju mi glomazno, al vjerovatno to ekipa dobro nosi i kombinira sa outfitom!

  Attachment
 
  1. barbi1412

ajme koji predobri satovi,ne znam kojeg bi izabrala a možda čak onaj rozi nekako volim kričave boje na ljeto

  Attachment
 
  1. ZAKS

stvarno su šokantne boje i cool dizajna, ja bih dodala još žutu boju, jer je to moja omiljena

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.