Username *
Password *
Remember Me

Pramenovi su postali neizbježan dio brojnih frizura, i to ne obični, već oni koji na kosi tvore sjene, vizualno joj daju volumen, nijansiraju je… Možemo ih zvati flamboyage, ombre ili nekako treće, al sigurno je da su pramenovi postali apsolutni must have i upravo je radi toga L'Oreal Paris osmislio četkicu kojom možete sami, kod kuće, crtati po kosi! Četkica Préférence Glam Lights (uz nju se dobiva i formula za izbjeljivanje) je zapravo podijeljena u više nizova, pa jednim potezom se može napraviti i više pramenova. 

Leona pramenovi 4 cr

Ovaj je novi proizvod jučer u L'Orealovoj akademiji isprobala i glumica Leona Paraminski, obožavateljica ovog tipa frizure, ujedno vlasnica prekrasne medeno plave nijanse kose koja je sada dobila dozu sunčanog sjaja. Leona je inače vrlo zaposlena, pa obožava ovakve praktične proizvode koji mogu uštedjeti višesatni posjet salonu. Iako su nam, naravno, frizeri i dalje prva adresa kad govorimo o izradi pramenova, činjenica je da si tu i tamo možemo sami isprobati ovaj proizvod na kosi, no važno je imati dobru podlogu, odnosno pramenove koje je prije toga napravila neka stručna osoba.

cetka Glam lights

Préférence Glam Lights komplet za pramenove dolazi u 3 nijanse:
Glam Lights br. 1 za svijetloplavu do vrlo svijetloplavu kosu, Glam Lights br. 2 za tamnoplavu do svijetloplavu kosu i Glam Lights br. 3 za svijetlosmeđu do tamnoplavu kosu.

 

Leona radi pramenove

 

Preference GlamLight cr

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location