Username *
Password *
Remember Me

- Parfem je accessories, baš kao i torba ili cipele, a ne vidi se, stoga sam odlučio ponuditi liniju nakita koja sadrži parfem, što ga čini itekako vidljivim i opipljivim - otkriva Kilian Hennessy, slavni svjetski niche parfumer poznat po smislu za luksuzni dizajn.

 by-kilian-scented-jewelry

Njegova premisa, odnosno njegovog prestižnog brenda By Kilian (inače, autor dolazi iz bogate obitelji Hennessy, poznate po proizvodnji konjaka), je Parfem kao umjetnost, stoga je poželio otkriti način u koje se sve forme može pretvoriti jedan niche miris. - Želim u svijet parfema unijeti malo uzbuđenja, a ova ideja pala mi je na pamet prije dvije godine - . Ideja se pretvorila u stvarnost kroz suradnji s kućom The Leathers of l’Oeuvre Noire: tu su četiri narukvice i medaljoni s mirisom koji traje i do godinu dana. Cijene nakita će se kretati između 195 do 465 američkih dolara.

 

 

louevre-noir-jewelry-by-kilian

 

In-the-Garden-of-Good-and-Evil-By-Kilian

kilian hennessy photo
Kilian Hennessy

KILIAN cr

 

 

Komentari (1)

  1. missundaztood

Sva pakiranja Kilian mirisa, a sad i popratni asesoari su mi savršeni! Iako bi radije izdvojila za miris jer duže traje.

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.