Username *
Password *
Remember Me

Radni prostor svuda je oko nas: s našim laptopima, tabletima i mobitelima koji su postali naši virtualni uredi uistinu možemo efikasni biti gdje god se nalazimo. S tom idejom na umu produkt dizajner Emanuele Magini osmislio je stolac, odnosno radnu jedinicu koja je kombinacija sjedalice i zida, no mobilna je pa je tako Tuttomio u jednom trenutku fotelja, a u sljedećem postaje zatvoreni prostor.

CHAIR1


Zapravo je inspirirana oblikom tulipana, no dijelovi su pomični pa se radi o jednom vrlo kreativnom i praktičnom komadu namještaja koji bi lako mogao postati sveprisutan. Unutra se, naravno, nalazi i mali stol, pa kad se pomakne jedan dio „zida“, Tuttomio je zatvoren, a osoba ima svoju privatnost. Ovakvi i slični projekti prilagođavaju se modernom načinu života i u trendu su s novijim načinima komuniciranja gdje su naši aparati postali iskoristivi na stotine načina.

CHAIR4CHAIR2CHAIR3

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.