Username *
Password *
Remember Me

Online kupovina sve je popularnija, pa svoj virtualni butik imaju i naši modni dizajneri na adresi Nov-a-Porter.com. Ovih je dana dio ponude postao i novi, ljetni asortiman s potpisima Lukabu, Ivan Ledenko, Marina Jerant, Marla, Stehlik , Stehlik by Anja Stehlik, Carol modni studio, Showroom Antonela i KS Necklaces.

 

DSC 4848 cr

 

Nov-a-porter
www.nov-a-porter.com prvi je hrvatski webshop namijenjen prezentaciji i prodaju isključivo hrvatskih dizajnera. Webshop omogućava jednostavnu prodaju i kupnju dizajnerske odjeće, obuće i modnih dodataka i tako podržava i razvija hrvatsku modnu industriju. Vrijednost i važnost Nov-a-porter prepoznata je diljem i izvan Hrvatske i Europe što širi svijest o hrvatskom modnom dizajnu u svijetu. Mogućnost suradnje nudi se jednako i afirmiranim dizajnerima i mladima u usponu kako bi promovirali svoj dizajn i započeli svoje dizajnerske karijere. Produkcija Nov-a-porter u potpunosti je samostalna pod organizacijom modne zajednice Nova Lica.

 

DSC 5048 cr

 

Tko su Nova Lica?
Nova Lica su modna zajednica koja na području regije povezuje nove i profesionalne kreativce s modelima, agencijama, fotografima, dizajnerima i ostalim pripadnicima modne, filmske i reklamne industrije. Vlastitim projektima omogućavamo stjecanje iskustva, nadopunjavanja portfolija, i stvaranja poznanstva. Podržavamo i promoviramo suradnje naših članova te nudimo ostvarivanje projekte koje samostalno ne mogu realizirati. Trenutačno zajednica ima oko tri tisuće registriranih članova iz različitih industrija.

 

DSC 5176 crDSC 5200 crIMG 6838 cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.