Username *
Password *
Remember Me

Kako mu samo ime otkriva, 21 Museum Hotel upravo je to - radi se o tri američka hotela koji uvode novi način opremanja interijera, te se prostor foajea, hodnika i soba mijenja svakih pola godine, a ideja je da hotel ujedno djeluje i kao mega galerija suvremene umjetnosti.

MUSEUM HOTEL 1


Tako posjetitelji praktički žive usred umjetničkih radova brojnih autora, što ne samo da boravak čini zanimljivim, već i edukativnim, pa gosti u hotelu provode kvalitetnije vrijeme razgledavajući okolinu na kreativan način. Predsjednik grupe hotela Craig Greenberg objasnio je kako smatra da su njihovi hoteli zapravo muzeji u kojima se boravi. - Tu se ne radi samo o sobama, već i o restoranu, vanjskom prostoru, baru, i svim drugim dijelovima koje obuhvaća - . Osim za goste, mjesto je inspirativno i za druge umjetnike, kojima se pruža prilika da opreme hotel na šest mjeseci na svoj način jer 21 Museum Hotel planira brojne inventivne suradnje putem kojih će autori intervenirati u prostoru na svoj jedinstven način.

 

MUSEUM HOTEL 2MUSEUM HOTEL 3

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.