Username *
Password *
Remember Me

Nedavno su se na našem tržištu pojavile dvije nove kolekcije nakita, sasvim posebnog - radi se o našim autorima, Deanu D i Nenadu Sovilju već poznatima po odabiru luksuznog  kamenja. Dean D u Velvetu je predstavio kolekciju Post tenebras lux, što znači svjetlost nakon tame. - Kolekcija je inspirirana okom kao simbolom vidljivog sunca, izvora svjetlosti, znanja i plodnosti - ispričao je Dean D - novim radovima prevladavaju biseri, kineski žad, afganistanski lapis lazuli, andski opal,karneoli, koralji, amazonit, krizoprasi, ružičasti kvarc, ioliti i turmalini, pretočeni u ogrlice i narukvice, napravljene poput brojanica, kao svojevrsni talismani, podsjetnici i zaštita - .

 

dean d 1

Dean D kolekcija Post tenebras lux

 

Jednostavan dizajn krasi i nove narukvice Nenada Sovilja, koji je posebno za rođendan zagrebačkog studija za njegu kose Opium osmislio limitiranu ediciju svojih poznatih SOVica. Sada ih umjesto zvjezdica krase vilinski konjici koji simboliziraju sreću, snagu, uspjeh i mir. -  Budući da su zelena i siva zaštitne Opiumove boje, SOVice sam izradio od dva predivna poludraga kamena koji dočaravaju svu posebnost, eleganciju i profinjenost - istaknuo je Sovilj.

 

SOVice Opium2

Nenadove SOVice za Opium

 

dean d 3dean d 4dean d 5

Dean D novu je kolekciju predstavio u Velvetu

SOVice Opium3

Simpatične SOVice

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.