Username *
Password *
Remember Me

Sunčane naočale apsolutni su ljetni adut, a svake sezone dizajneri balansiraju između atraktivnosti i nosivosti - jedan od onih koji se usudi ići dalje australski je dizajner Hamish Tame, koji potpisuje rad za slavnu kuću Le Specs. - Ove je sezone naglasak na moćnim okvirima, upečatljivima i visokog sjaja. Fokusirali smo se na hrabre tonove, a tu su i stakla poput ogledala, po kojima je Le Specs poznat - istaknuo je autor o novoj kolekciji koja nosi ime Summer Noir.

Annabel-wear-Neo-Noir cr

Nova kampanja snimana je na lokaciji iz snova - nebo je beskrajno plavetnilo, a more čisto i blistavo. Upravo takvi su i novi okviri, simboliziraju čistoću mora i gotovo bijelog pijeska. Pogled su iza prekrasnih okvira sakrili: Annabel Moore, Harry Goodwins, Olivia Donaldson, Yaya Deng i Nikolina Kovačević.

Annabel-wears-Neo-Noir-Lilo crAnnabel-wears-Original-Sin crAnnabel-wears-Runaway-LuxeAnnabel-wears-The-Villain crHarry-wears-Badland-Annabel-wears-The-Villain crHarry-wears-Bravado-Annabel-wears-Neo-Noir crHarry-wears-BravadoHarry-wears-Easy-Cowboy crOlivia-Yaya-Annabel-and-Nikolina-wear-The-VillainYaya-wear-Original-Sin crYaya-wears-The-Villain-Harry-wears-Bravado-Cropped cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location