Username *
Password *
Remember Me

Uskoro će Brazil postati svjetska pozornica, televizori s mnogo inča bit će rasprodani, terase bučne, s nogometom u fokusu. Svjetski mediji tome u čast snimaju editorijale, kozmetičke i kuće lansiraju pripadajuće kolekcije, a brazilski Vogue, u samom srcu zbivanja, na naslovnicu stavlja Gisele i nogometaša Neymara (lice za naočale Police), a atraktivan je i editorijal: kombinacija street-style fotografije, šarenila i kombinacija na granici između glamura i sporta.

 

brazil3

 

Gisele i zgodnog nogometaša slikao je Mario Testino, a editorijal Zee Nundes. Dok su se slavni stanovnici Brazila družili u studiju, manekenka Elisabeth Erm šetala je gradom, noseći zastave, a osim boja, slavi i glasnu modu u znaku jarkih boja i osamdesetih - kad je Prada na manekenke na reviji stavila sportske dokoljenke, znalo se da će to biti jedan od trendova koji će se savršeno uklopiti u sezonu nogometa. Jer, Miuccia ništa ne radi slučajno, iako se to tako nekada čini. Naime, dokoljenke nosi i Elisabeth, plus mega popularne ravne sportske sandale i prugaste ringove, dok je Gisele u - tenisicama. Udobno je i Neymaru, nosi laganu košulju i traperice. Super ekipa koja nogometu i adrenalinu šalje poruku dobrodošlice.

 

Gisele Neymar Vogue-Brazil Mario-Testino 03

 

brazil1brazil2brazil5brazil6brazil7brazil11brazil23brazil26brazil30brazil 89Gisele Neymar Vogue-Brazil 01Gisele Neymar Vogue-Brazil 02Gisele Neymar Vogue-Brazil 03Gisele Neymar Vogue-Brazil Mario-Testino 01Gisele Neymar Vogue-Brazil Mario-Testino 02Gisele Neymar Vogue-Brazil Mario-Testino 04

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location