Username *
Password *
Remember Me

Londonska robna kuća Selfridges uložit će 300 miliona funti i napraviti najveći accessires raj na svijetu: na oko 4000 kvadratnih metara planiraju ponuditi najraskošniju ponudu modnih dodataka. Svi prestižni i vodeći brendovi bit će na jednom mjestu, a to će biti najveća investicija u jednoj robnoj kući. Ovo je logičan korak, smatraju u Selfridgesu, jer već neko vrijeme najveći se dizajneri svijeta uvelike oslanjaju na tržište torbica i cipela, a IT torbe svake sezone postaju sve popularnije. Pa čak i brojne djevojke i žene koje ne gledaju na svaku kunu odjeću kupuju u Zari i H&M-u, dok su za modne dodatke spremne odvojiti mnogo više.  

 

Bright-Young-Things-window-Selfridges-London-04


Londonska je robna kuća nedavno instalirala i The Wonder Room, kao i The Shoe Galleries, svojevrsne mini galerije za svoje kreacije, te surađuje s brojnim umjetnicima, inovatorima, pomičući granice klasične robne kuće, radi čega je postala gotovo institucija za sebe. Osim toga, u njihovim se izlozima nerijetko smještaju ne samo skupi dizajnerski komadi, već i kulise, priče, mini teatar... U izlogu Selfridges prodaje san, koji onda poziva kupca da uđe i odsanja ga u stvarnosti...

 

self

 

Selfridges-advert

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.