Username *
Password *
Remember Me

Dobra vijest za sve ljubitelje kariranog uzorka i one koji će to tek postati: ovaj motiv oplemenio je čitavu jesensku kolekciju Springfield, predstavljeno je na prezentaciji u zagrebačkom shoowroomu ovog svjetski popularnog brenda. 

 

Springfield 15

 

No, ne radi se samo o kariranom uzorku za oba spola, već su tu i uvijek dobrodošli utjecaji kaubojskog stila, naročito kad je o čizmama i traper košuljama riječ, kao i dobri vuneni komadi i jakne s krznom. Pojavljuje se i utjecaj grunge stila, no usklađen s pravilima više klasičnog odijevanja. Prevladavaju tamne nijanse, kao što se to od jedne dobre jesenske kolekcije i očekuje, a kao kontrast pojavljuju se sočna crvena, bordo, tamno plava i šumska zelena i pritajena smeđa.

Posebnu su pažnju dizajneri Springfielda posvetili upravo bojama koje se mogu lako kombinirati, tvoreći tako kreativan dojam, daleko od jedne monotone zimske priče. Sljedeća jesen u Springfieldu nije mračna, već stabilna u tonovima, te razigrana u krojevima. Pa tako se i dečki imaju čemu veseliti: tu su veste s uzorkom riblje kosti, kao i košulje koje kad se potfrknu otkrivaju drugačije boje - nakon dugog toplog ljeta očekuje nas itekako zanimljiva modna sezona.

 

Springfield 4

Springfield 9Springfield 10

Springfield 20Springfield 24

Springfield 38

Springfield 26

Springfield 41

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location