Username *
Password *
Remember Me

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova kontaktnih leća u boji, MesmerEyez iz Velike Britanije, nedavno je stigao i kod nas, te se može nabaviti ekskluzivno u zagrebačkom studiju za njegu lica i tijela Bliss. Osim ljubičastih, MesmerEyez nudi i plave, zelene, smeđe i sive leće u čak 16 nijansi. Inače, brend je poznat i u svijetu mode, njihovi su stručnjaci surađivali s brojnim kućama poput Dolce & Gabbana, Armani i Vivienne Westwood.

 

MesmerEyez 2

 

Riječ je o tromjesečnim mekanim kontaktnim lećama bez dioptrije. - Moram istaknuti kako su MesmerEyez leće jedinstvene na svjetskom tržištu, kako po kvaliteti, tako i po nijansama koje su oduševile milijune ljudi. MesmerEyez je najpoznatiji svjetski brend kada je riječ o dekorativnim lećama, koriste ih mnogobrojne slavne osobe, cijenjene su u modnoj industriji, a njihova velika prednost svakako je i pristupačna cijena. Zbog svega toga imali smo veliku želju ovaj brend učiniti dostupnim u Hrvatskoj i jako nam je drago da smo u tome uspjeli - otkrila je Jasminka Herceg, direktorica Bliss studija za njegu lica i tijela.

 

MesmerEyez 1

 

MesmerEyez od samoga početka odlikuje i iznimna inovativnost, te su već 2005. godine postali jedini proizvođač kozmetičkih leća za oči koji je primijenio tehnologiju najtanjih postojećih kontaktnih leća uz istodobno zadržavanje visoke razine udobnosti i kvalitete. Ovaj brend raspolaže s preko 300 različitih nijansi kontaktnih leća, što je najveći raspon raspoloživih boja u svijetu.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.