Username *
Password *
Remember Me

- Prvi puta radim u Poreču - otkrio je naš slavni koreograf Igor Barberić uoči šestog izdanja Dancestar festivala koji će se od 28. svibnja do 1. lipnja održati u tom prakrasnom gradu Istre - no, čuo sam sve najbolje, da je jako zabavno, pa se iskreno veselim druženju s tisućama mladih plesača. Osim brojnih radionica i natjecanja bit će tu puno prilike i za druženje s mojim kolegama, ali i sa svim mladim entuzijastima i zaljubljenicima u ples. Pozivam sve da nam se pridruže i ne propuste vrhunski spektakl u Poreču - . Festival je najavljen u Zagrebu, performansom Ritam zone i Transformer plesača, a plesu su se pridružili i glazbenica Zdenka Kovačiček, te koreograf Igor Barberić.                

 

dancestar1

 

 - Družit ćemo se skoro cijeli tjedan sa više od 4000 plesača iz cijelog svijeta koji će se natjecati po raznim dobnim skupinama. Osim natjecateljskog dijela, čeka nas bogati program, razne radionice, DJ partiji, te ono čemu se svi najviše veselimo Gala DanceStar Night koji će se održati u petak 30. svibnja u dvorani Žatika - izjavio je Predsjednik organizacijskog odbora festivala Alen Petelinc.       

Krajem mjeseca ekipa seli u Poreč: Zelena Laguna u Poreču postat će epicentar plesnih vibracija i domom najboljih mladih plesača, trenera, koreografa te priznatih svjetskih pedagoga, tijekom pet punih dana. Jedinstvene koreografije i izvedbe, radionice vrsnih predavača, natjecanja pod budnim okom priznatih svjetskih sudaca te opuštajući partiji u prekrasnoj kulisi Zelene porečke oaze, slika su koja će Hrvatsku stavlja na kartu najvažnijih svjetskih plesnih događaja.

 

dancestar trojac

Igor Barberić, Zdenka Kovačiček i Alen Petelinc

 
U sklopu Dancestar Festivala održat će se i veliko međunarodno finale u plesu Dancestar Finals - World Dance Masters 2014. Riječ je o najprestižnijem plesnom događaju za plesače i trenere, ali i sve ljubitelje plesa. Finalno natjecanje održat će se 30. svibnja 2014. u novoj gradskoj dvorani Žatika, a samom finalu prethodili su brojni kvalifikacijski natjecateljski turniri održani u Južnoj Africi, Brazilu, Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Slovačkoj te Hrvatskoj.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location