Username *
Password *
Remember Me

I ove godine Muzej za umjetnost i obrt dio je međunarodne muzejske obitelji koja širom otvara svoja vrata posjetiteljima te uz stalne programe nudi i niz dodatnih programa.

 

Međuanrodni dan muzeja

U subotu, 17. svibnja 2014., svoju kreativnost pokažite u radionici Otisci koju naš Pedagoški odjel organizira od 10 do 14 sati uz izložbu Dnevnici snoviđenja / Iz ostavštine Virgilija Nevjestića, koja je posvećena jednom od najvećih svjetskih grafičara 20. stoljeća. Izložba radova nastalih u radionici moći će se razgledati  sutradan, na Međunarodni dan muzeja.

U 18 sati pogledajte zabavnu satiričnu monodramu Izložak br. 49 u izvedbi glumca Damira Poljička u produkciji Teatra Exit. Ulaz besplatan (broj mjesta ograničen na 50).

Riječ je o scenskoj adaptaciji kratke priče Isus od bradavica Nicka Hornbyja, jednog od najuspješnijih britanskih književnika današnjice. Glavni je lik Damir, bivši izbacivač iz noćnog kluba koji postaje čuvar u jednoj galeriji, gdje dobiva zadatak paziti na kontroverzni izložak broj 49.

 

badurina13
Željko Badurina u Stalnom postavu MUO : Insajder
 


Povodom Međunarodnog dana muzeja, u nedjelju 18. svibnja, od 10 do 19 sati, MUO vam daruje besplatan ulaz u stalni postav i na izložbu Dnevnici snoviđenja / Iz ostavštine Virgilija Nevjestića, a u 11 i 17 sati organizirali smo i besplatna stručna vodstva kroz našu najbolju izložbu - stalni postav Muzeja za umjetnost i obrt.

U 18 sati u atriju muzeja proslavit ćemo Međunarodni dan muzeja nezaboravnim koncertom francuske glazbe (Debussy, Bolling, Saint-Saëns, Faure, Massenet) u izvedbi Le Trio koji čine mlade, sjajne glazbenice: Marija Lešaja, sopran, Eda Rimanić, flauta i Iva Ljubičić, klavir.
Zavirite u MUO dućan 17. i 18. svibnja i iskoristite popust na muzejske publikacije i suvenire - za kupovinu iznad 100 kn, popust 10 posto!

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location