Username *
Password *
Remember Me

Kućna atmosfera dokonih kućanica poslužila je kao inspiracija za novu kampanju popularnog zagrebačkog studija za njegu kose Opium. U kampanji se pojavljuju kreativna direktorica salona, Tea Markičević, kao i vlasnica Ana Šarić, koje, uz ostale dame, utjelovljuju, kako su istaknule, kućni glamur jer - zašto bi žena bila glamurozna samo na crvenom tepihu… - .

 

Opium kolekcija proljece-ljeto 2014 6
Tea Markičević, kreativna direktorica Opiuma i vlasnica Ana Šarić


Ova se misao poklapa s beauty trendovima koji nam sugeriraju ovisnost o estetici i svemu što je lijepo, a njega kose i tijela više se ne bazira samo na pukoj potrebi, već na jednom čitavom lifestyle paketu. Pa će Tea i Ana krasne velne nositi i kod kuće, a ako se gosti pojave nenajavljeno, styling će biti i više nego dotjeran. Osim toga, u salonu Opium bave se ljepotom žene koja svakodnevno mora žonglirati između karijere i majčinstva, te naglašavaju potrebu za uljepšavanjem kao pristupu vlastitoj osobnosti - uređena je i njegovana kosa samo početak našeg dobrog stila - .

Proljetno-ljetnu kampanju 2014. studija Opium, hommage glamuru u svakodnevnom životu snimio je Sever Zolak.

 

Opium kolekcija proljece-ljeto2014 5Opium kolekcija proljece-ljeto 2014Opium kolekcija proljece-ljeto 2014. 9Opium kolekcija proljece-ljeto 2014 2Opium kolekcija proljece-ljeto 2014 3Opium kolekcija proljece-ljeto 2014 4Opium kolekcija proljece-ljeto 2014 6

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location