Username *
Password *
Remember Me

Ovo proljeće stiže nova Les Beiges priča iz beauty divizije kuće Chanel: dvije varijante trobojnih pudera Healthy Glow Multi Colour koji mogu biti i highlighteri, kao i rumenilo, te tri nijanse fluida All in One Healthy Glow.

 

LES BEIGES press release visual 04


Smisao Chanelove linije Les Beiges je da licu podari onaj zdravi sjaj, ali i malčice tamniji ten koji se postiže boravkom na suncu. Linija ima smisla jer se na siguran način, a to je zapravo bez sunčanja, postiže željena ljepota lica koja podsjeća na more, odmor i zdravlje. Naime, cilj ovih formula je da i usred gradske vreve, bez potrebe za višesatnim sunčanjem za koje nas stručnjaci neprestano upozoravaju da baš i nije zdravo, naročito oko popodnevnih sati, imamo lijepu, preplanulu put. Sama Gabrielle Chanel, koja je naravno glavna inspiracija za liniju Les Beiges, voljela je boraviti na suncu, dok je u njezino doba bio moderan bijeli, porculanski ten. Ona je to naravno prekršila, kao i brojna druga pravila na koja je nailazila, pa sve to skupa ima smisla. Danas bi se Gabrielle vjerojatno štitila faktorom, no opet bi voljela besprijekoran ten i elegantnu ljepotu, kao i slobodu boravka gdje god poželi.

 

LES BEIGES ad visual 03
Lice linije je i ovoga puta predivna Gisele Bundchen


All in One Healthy Glow ima zaštitni faktor 15, dok svije palete u tri nijanse nude personalizirano nijansiranje tena koje na kraju licu daje onaj topli ton. Les Beiges Healthy Glow Multi Colour sadrži vitamin E i shea butter, dok fluid otkriva neodoljiv miris – kombinaciju jasmina, ciklame, maka i mošusa.

CIJENE:
Healthy Glow Multi Colour 438 kn
All in One Healthy Glow 337 kn

GDJE KUPITI: Chanel @ Martimex i odabrane parfumerije

 

LES BEIGES press release visual 08EU

 

LES BEIGES press release visual 06

 

LES BEIGES press release visual 09