Username *
Password *
Remember Me

Umjetnički projekt Pimp My Pump u čast Boba Marleya ove nedjelje, 11. svibnja, na križanju Vukovarske i Heinzelove ulice, priprema umjetničko-sportsko-glazbeno događanje u sklopu kojega će oslikavati pumpu, te održati nogometni turnir uz bogat glazbeni program. Program počinje u podne.

 

bg-speak

 

Pimp My Pump je do sada pokazao kako svojim idolima i utjecajima iz mladosti najviše voli odati počast pumpom te je ovoga puta to odlučio učiniti za Boba Marleya koji je upravo na taj dan 1981. preminuo od posljedica raka. Bolest mu je otkrivena nakon jedne nogometne ozljede, a jedna od priča govori kako je slavni pjevač odbio amputaciju noge koja bi mu spasila život jer više ne bi mogao igrati nogomet. Zbog njegove glazbe koja je ispratila mnoge generacije, a čini to i danas, ali i ljubavi prema ovom sportu, PMP-ovci su mu uz pumpu odlučili darovati i nogometni turnir.

 

BLOCK PARTY

 

Pridružiti im se mogu svi željni dobrog provoda na svježem zraku, a kako bi zabava bila osigurana, uz njih su Adidas i pivnica Medvedgrad. Oni će svojim vrijednim nagradama, Adidas majicama, ZX Flux tenisicama, poklon paketima pivnice Medvedgrad i mnogim drugim iznenađenjima motivirati momčadi da zaigraju još malo bolje. Za glazbu su zaduženi DJ-i Chill i Jeff Jarunski, a okupljeni će moći uživati i u zvukovima bongosa te udaraljki. Kako bi se atmosfera što prije zagrijala dress code su retro vruće nogometne hlačice.

Dovedite prijatelje, podržite ekipu u njihovom projektu oživljavanja i očuvanja starog gradskog simbola – pumpi te zaigrajte tri na tri ili samo navijajte i plešite uz dobre vibracije – One Love!

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location