Username *
Password *
Remember Me

Ponekad se nakit i tkanina isprepliću, pa tvore neku treću teksturu, a tako se desilo u radovima Krie Design, Kristine Burje i autorice ukrasa Ozane Apleze @ OZ dizajn. Kristinine eterične i blijede proljetne kreacije, izvrsne za neke posebne momente, sljubile su se s nakitom OZ i statement ogrlicama, pa je rezultat stilska figura detalja i fluidnih tekstura. Ovakve suradnje često budu vrlo plodne jer nakit kao fiksni detalj odjeći daje jedan specifičan pečat i čini je posebnom.

IMG 9364 cr

OZ nakit vidjeli smo i na nedavno održanom Fashion.hr-u, u sklopu nove kolekcije Kristine Burje Krie Fenix. Ukoliko ste propustili priliku, još jednu ćete dobiti na skorašnjem sajmu ZONA 45 koji se od 9. do 11. svibnja održava na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Na štandu će biti prisutna i sama dizajnerica Kristina Burja, pa je možete zatražiti i još neki modni savjet.

Foto: Lorna Kijurko

1 crIMG 9050-jpeg crIMG 9052-jpeg crIMG 9063 croz

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.