Username *
Password *
Remember Me

Još jedna kampanja poznatih modnih dizajnerica Martine Čičko Karapetrić i Morane Saračević @ Boudoir, pod nazivom Bebe koju potpisuje fotograf Mladen Šarić, predstavlja fantastičan spoj kreacija, atmosfere i čudesne kreativnosti.

 

Boudoir SS014 Bebe 01 Lowres

 

Manekenke Mia Farać iz agencije Sonic Models, te Gordana Dude iz agencije Talia Model, našle su se u lutkarskom performansu u vinogradu. Prvo su ispale iz Boudoir kutije, a nakon toga s guštom otkrile novostečenu slobodu. Baš kao što su blizanke autorice još prije desetak godina otkrile svoj stil – kombinacija arhaične romantike, vječne ženstvenosti i mega količina tila, svile i raskošnih volana. Kod njih ništa nije skromno, kad stvaraju, rezultat je haljina koja će vas odvesti u svijet princeza, a u ovom novom slučaju - svijet lutaka.

 

Boudoir SS014 Bebe 02 Lowres

 

- Prilikom kreiranja i stvaranja ove kolekcije, Morana i ja bile smo inspirirane lutkama i njihovom nadnaravnom statičnom ljepotom. Prekrasne su i svaka je od nas, a vjerujemo da je tako s gotovo svim ženama i djevojkama, kao djevojčica imala barem jednu lutku. Kolekciju smo stoga nazvale Bebe jer je to starinski izraz za lutke - objasnila je Martina Čičko Karapetrić. Kolekciju su pripremale dva mjeseca, a opisuju je kao sublimaciju svjetskih trendova, ali i bezvremenskog Boudoir potpisa. Zrcalne simetrične igre slaganja čipkanih aplikacija u kontrastu su s pročišćenim krojevima Boudoirovih haljina.
Martina i Morana su oživjele i plisse, koji u njihovoj novoj kolekciji dobiva nove forme.

 

Boudoir SS014 Bebe 03 Lowres

 

Na teatralnim fotografijama Mladena Šarića radili su i kreativna stilistica kose Milena Maršić iz salona Glamour, kao i izvrstan vizažist Saša Joković. Oboje su dali dodatan pečat kampanji, prezentiravši svoj talent koji dolazi do izražaja upravo u ovakvim foto-pričama.

 

Boudoir SS014 Bebe 04 LowresBoudoir SS014 Bebe 05 LowresBoudoir SS014 Bebe 06 LowresBoudoir SS014 Bebe 07 LowresBoudoir SS014 Bebe 08 LowresBoudoir SS014 Bebe 09 LowresBoudoir SS014 Bebe 10 LowresBoudoir SS014 Bebe 11 LowresBoudoir SS014 Bebe 12 LowresBoudoir SS014 Bebe 13 Lowres

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location