Username *
Password *
Remember Me

Tehnologijama u materijalima bave se i u Adidasu - najnovija kolekcija sadrži titan i aluminijske rashlađujuće 3D točke koje pružaju osjećaj hlađenja, radi čega se u pravilu poboljšavaju rezultati sportaša u toplim vremenskim uvjetima jer im se snižava tjelesna temperatura.

 

matea adidasMatea Matošević

 

- Odjeća i obuća iz Climachill linije vrlo je udobna i pruža mi osjećaj trenutačnog “hlađenja“ - otkriva Adidasova ambasadorica i državna prvakinja na srednje i duge pruge Matea Matošević - pomoću kojeg održavam optimalnu tjelesnu temperaturu dok trčim, neovisno o vremenskim uvjetima. Ova linija idealna je za tople ljetne dane koji su pred nama - .

Na globalnoj razini, novu Climachill liniju predstavio je slavni nogometaš David Beckham: - igranje i  treniranje u ekstremnim uvjetima zahtjevno je i mentalno i fizički. Igrao sam i u hladnim uvjetima sjevera Engleske i u vrućoj klimi u SAD-u i znam da vrijeme doista utječe na sportske rezultate. Tehnologija korištena u liniji Climachill doista će pomoći sportašima da se usredotoče na igru kako bi dali što bolje rezultate čak i po najnepovoljnijem vremenu - .

 

David Beckham crDavid Beckham


Svjesni  koliko je kontrola tjelesne temperatura važna za rezultate sportaša, Adidas je odlučio prvi put kod proizvodnje koristiti metode isparavanja i provođenja vlage. Aluminijske rashlađujuće točke strateški su postavljene uz najtoplije dijelove tijela, te pri dodiru rashlađuju kožu. Uz aluminijske točke tu je i plosnato predivo SubZero s titanom koje je utkano u svaki komad odjeće Climachill.

Linija je prošla stroga testiranja u najmodernijim klimatskim komorama u kojima temperature dostižu i 50° C. Pomoću “vruće ploče“ od 35 stupnjeva koja je simulirala bitne funkcije ljudske kože, Adidas je testirao mnoge materijale kako bi izabrao najbolju tkaninu za liniju Climachill. Uz ove performanse dolazi i ništa manje atraktivan dizajn - linija nudi odjeću i obuću za žene i muškarce, a između raznolikih boja i oblika, pri čemu se ističu majice s kratkim rukavima i bez rukava te kratke hlačice, svatko može pronaći idealnu kombinaciju za sebe.

 

Climachill M-D85673 crClimachill W-D89383 cr

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Te ljubičaste tenisice su baš po mom guštu, predobre su!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location