Username *
Password *
Remember Me

Ovogodišnji, drugi po redu FOR festival četverodnevna je glazbena fešta koja će oduševiti brojne ljubitelje kvalitetnih taktova, a održat će se prvog ljetnog vikenda u Hvaru i na Paklenim otocima.

 

FOR festival 2014

 

Raznovrstan line-up sastavljen je od iskusnih glazbenika poput headlinerice Neneh Cherry s bandom RocketNumberNine, Klaxonsa, Mark Ronsona, novih glazbenih senzacija koje predvode Haim, MØ, Factory Floor, Kelela, Temples, egzotičnih i jedinstvenih nastupa koje će nam priuštiti Darkside i Erlend Øye te glazbenih setova DJ-eva koji će raspirivati četverodnevni ples za vrijeme i oko ljetnog solsticija. Četverodnevnu festivalsku ulaznicu po povoljnijoj EX YU cijeni od 1.131,00 kn moguće je kupiti na stranicama Eventima uz napomenu da je broj ulaznica ograničen.

 

DARKSIDE

 

Fantastična vijest za sve koji bi umjesto četiri dana FOR festivala radije izabrali tri, dva ili čak samo jedan dan - upravo je objavljen raspored nastupa glazbenika po danima te su u prodaji dnevne festivalske ulaznice koje se po povoljnijoj EX YU cijeni (300,00 KN) mogu kupiti na stranicama Eventima.

Svi glazbeni nastupi ovogodišnjeg FOR festivala odvijat će se u klubu Veneranda koji će ugostiti koncerte i u carpe diem Beachu na otočiću Marinkovac rezerviranom za noćne i dnevne DJ setove.

 

HAIM

Četvrtak, 19. lipnja
KLAXONS – FACTORY FLOOR – KELELA
EROL ALKAN – BOK BOK – GHOST CULTURE

Petak, 20. lipnja
HAIM – TEMPLES – MARK RONSON (DJ SET)
TENSNAKE – TIGER & WOODS

KELELA

Subota, 21. lipnja
NENEH CHERRY w/ RocketNumberNine – MØ – ERLEND ØYE
PSYCHEMAGIK – BAIO – FORT ROMEAU

Nedjelja, 22. lipnja
DARKSIDE – MOVEMENT
MAURICE FULTON – STORM QUEEN (DJ SET) – DANIEL WANG

NENEH CHERRY

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location