Username *
Password *
Remember Me

- Ideja kampanje je bila staviti naglasak na kolekcije dizajnera koje ćemo imati prilike vidjeti na FWZ-u - otkriva ideju iza kampanje za skorašnji zagrebački Fashion week njegova direktorica Sarah Josipović - pa nagim tijelima želimo pažnju usmjeriti upravo na ono što će ti isti modeli nositi tijekom tri modna dana. Iako se početna ideja kretala isključivo oko cijelih tijela kao praznih skica koje će tek dizajneri doraditi, nacrtati i obojiti, što ćete na samom FWZ-u imati prilike i vidjeti, usred snimanja shvatili smo da imamo i sve potrebno da fotografijom odamo počast kultnoj fotografiji supermodela slavnog fotografa Petera Lindberga i snimimo našu varijantu te fotografije. Tako su Lana, Rahela, Anamarija, Petra i Iva postale naši supermodeli - . Fotografije potpisuje Goran Matijašec, kose je uređivala Renee Inglese @ Renee, a make-up je osmislila Kristina Atletić @ Profokus.

 

DFWZ kampanja 1


22. zagrebački Fashion week održat će se od 7. do 9. svibnja u Hypo Centru, gdje će se predstaviti brojni domaći, ali i strani dizajneri, kao što smo na to već navikli. Vidjet ćemo revije Stashe Čimbur (dugogodišnja dizajnerica umjetničkih pokrivala za glavu), Ivane Popović, Zjene Glamočanin, Sare Lončarić, Simone Manojlović, Monike Sablić, Iggyja Popovića, Kralj & Krajina, Ive Karačić, Tonija Rice… Od stranih imena tu su Paper London, Tzuji, Liz Black i Fabryan iz Londona, Avaro Figlio iz Milana, The Wandering Collective iz Barcelone, Mandali Mendrila iz New Yorka te Maison Marquise for Trendcy iz Budimpešte.

 

DFWZ kampanja 2

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.