Username *
Password *
Remember Me

Mlada studentica iz Labina, 19-godišnja Valentina Martinčić poželjela je promijeniti stil frizure, pa se nedavno prijavila na Makeover @ Opium, i želja joj se ostvarila - znalci iz poznatog zagrebačkog studia, Tea Matičević i Martin Posavec osmislili su joj novi look. Nakon što je na natječaju Postanite točkica koja nedostaje Opiumovu maku osvojila simpatije žirija, u kojemu se osim Tee i Matrina našla i pjevačica Franka Batelić, Valentini je kosa posvijetljena tehnikom Flamboyage.

 

Martin Posavec Valentina Martincic Tea Maticevic Franka BatelicMartin Posavec, Valentina Martinčić, Tea Matičević i Franka Batelić


- Valentina nas je sve oduševila svojim mladenačkim duhom i spremnošću na totalni makeover - ispričala je Tea Matičević - njenu tamnu kosu posvijetlili smo za sedam tonova. Nakon skidanja postojeće boje, Valentinina kosa postala je zlatno blond sa svijetlim pramenovima. Flamboyage tehnikom posvijetlili smo obrise oko lica, kao i dužinu kose, tehnikom medium volume ošišali smo nedefinirani bob koji omogućuje da kosa meko pada, bilo da je ravna, valovita ili prelomljena - .

Frizerski studio Opium mjesto je gdje svaki posjetitelj može uživati u njezi i vrhunskim tretmanima oblikovanja kose. Šišanje, svečane frizure, stručne konzultacije, koloracija, muško i dječje šišanje te njega ruku i manikura samo su neke od usluga u salonu. Opiumov tim, na čelu s kreativnom direktoricom Teom Matičević, usmjeren je stalnom usavršavanju te svakom klijentu sugerira oblikovanje frizure u skladu sa strukturom kose, oblikom lica i osobnošću.

 

Valentina Martincic prije make overa

Valentina (gore) prije i nakon tretmana

 

Valentina Martincic

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Predivna je djevojka, čak razmišljam da napravim sličnu frizuricu! xo

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location