Username *
Password *
Remember Me

Formulom, osjećajem i teksturom novi se Dior Addict Fluid Stick smjestio između ruža i sjajila, upakiran je kao sjajilo s dizajnom ruža za usne… Dolaze u 16 nijansi koje izvrsno pokrivaju, ostaju vjerni nijansi u tubi, te su gušći od klasičnog sjajila. Mogu se nanositi u jednom sloju, pošto su visoko pigmentirani. Imaju visoki sjaj, ali ne i težinu ruža, na usnama se gotovo ne osjete. Osim toga krase ih maksimalne, duboke boje.

 

Dior-Addict-Fluid-Stick-Spring-2014-Collection-01

 


Dolaze u nijansama: Wonderland, Aventure, Mirage, Minuit, Intrigue, Mona Lisette, Vie D’Enfer, Open Me, Beige Lie, Artifice, Kiss Me, Magique, Rieuse, Frisson, Whisper Beige.

Boje su izabrane prema trendovima, sofisticirane su i vrlo moderne, te namijenjene brojnim tonovima kože i kose. Sam Christian Dior davno je rekao: - naš dizajn i nijanse moraju biti nešto posebno, impozantno, simbol nove mode, kao i na naslovnicama svih magazina - . Očito je da njegova vizija živi i dalje.

U kampanji za Dior Addict Fluid Stick pojavljuje predivna Sasha Luss, a fotografije možete vidjeti ovdje.

 

Dior-Addict-Fluid-Stick-Spring-2014-Collection-02Dior-Addict-Fluid-Stick-Spring-2014-Collection-03Dior-Addict-Fluid-Stick-Spring-2014-Collection-04

 

CIJENA: 237 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

 

Komentari (5)

Divni su! <3

  Attachment
 
  1. njinja_666

predivno pakiranje <3

  Attachment
 
  1. Ermossa

Obožavam Dior Addict sjajila pa uopće ne sumnjam da bih lako zavoljela i ovaj hibrid ruža i sjajila!

  Attachment
 

Izgledaju mi tako opako, čudim se da već nema neki filmić kako ih neka opaka žena u nekoj crvenoj haljini nanosi. Bar bi ja tako napravila reklamu, neka polu mračna prostojorija, crvena haljina, crne lakirane cipele i Dior fludi stick.

  Attachment
 
  1. Chelsea

fantastična kolekcija - ambalaža je divna, a tek nijanse... želim ih sve

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.