Username *
Password *
Remember Me

Pradina sfera uskoro će se otvoriti na četvrtom katu prestižne londonske kuće Harrods: svi posjetitelji tijekom svibnja moći će ući u svijet jedne od vodećih ne samo modnih kuća, već i brenda koji je prerastao modne okvire postavši jedna zasebna lifestyle priča.

 

Pradasphere-Harrods 01

 

Miuccia Prada i njezina izložba Pradasphere utjelovljuju autoričino dugogodišnje inzistiranje na suradnji mode i vizualnih umjetnosti, što je zapravo rezultiralo unikatnim artističkim svijetom. Karakteristike Pradasphere bit će veliki izlozi s njezinim stvarima i ilustracijama, motivima, no ne samo novim, već i djelićem velebne arhive ove plodne modne kuće. Bit će to prezentacija njezina stila, te poveznice između bivših i novih kolekcija, kao i očite paralele s umjetničkim svijetom. - Pradasphere je - priča kustos Michael Rock - zapravo portret jednog od najkreativnijih umova njezine generacije. Izložba prezentira na jednom mjestu kolekciju fantastičnih modnih objekata, kojima je zajednička upravo ta specifična vizija. To je na neki način pogled na svijet, znači više od mode. To je način razmišljanja, način oblikovnog izražavanja - .

 

Pradasphere-Harrods 02

 

Pradasphere-Harrods 03

 

Komentari (2)

Hoće ti to biti jedino u Londondu ili će se održavati diljem Europe? Onako, možda Pariz, Milano?

  Attachment
 
  1. ItGirl

tko zna, nadajmo se da će tako nešto jednog dana i kod nas doć...

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.