Username *
Password *
Remember Me

Sinoć je na pisti zagrebačkog Jadran filma krenulo novo Cro A Porter izdanje - filmskim studijom prošetale su fluidne, ženstvene kreacije koje kao da su sišle s velikog platna. Lepršave tkanine, definirane kroz brojne retro stilove, podsjećale su na filmske dive, podcrtavajući eleganciju Hollywooda i vječno modernu ženstvenost.

 

nebo
Nebo

 

Modna kuća Nebo predlaže otvorena ramena i duge slojevite kreacije u nijansama pudera, dok Manuel Maligec spaja krajnosti - haljina je nježna, a jakna više frajerska, te iako bijela, ima stari dobri rokerski kroj. Vječni stilski romantik Boris Pavlin skupio je nježnu svilu u bogate nabore te je spojio s diskretno sjajnim tkaninama i krojem kimona, dok Arileo otkriva osamdesete i šire krojeve s naglašenim strukom koji dinamizira cijelu siluetu.

Vedrana Mastela koristi eterični til čiji je modni značaj posljednjih godina sve veći. Naime, ne samo da nosimo slojevito, već koristimo brojne transparentne materijale kako bismo se poigrali dizajnom, a til je ovdje vrlo zahvalan jer je rastezljiv, nježan i zapravo vrlo praktičan. Mastela uz til kombinira kruti traper, krojen koso, kako bi dao kombinaciji na volumenu i dodatno naglasio mekoću i prozirnost tila. Marina Jerant i Manuela Lovrenčić okreću se animal motivima s naglaskom na leptira, te predlažu lepršave haljine u denver plavoj i ostalim jasnim bojama, sugerirajući holivudski glamur i klasičnu eleganciju.

 

maligec
Manuel Maligec

maligec 2
Manuel Maligec

 

pavlin
Boris Pavlin

 

mastela
Vedrana Mastela

 

arileo
Arileo

 

arileo2
Arileo

 

jerant lovrencic
Jerant & Lovrenčić

 

Komentari (1)

  1. Ermossa

Boje su mi divne, kao i materijali.

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.