Username *
Password *
Remember Me

Ovo nije priča o vašem stricu ni kapetanu brodu, već o novom brendu za muškarce, kojeg će zasigurno odmah zavoljeti i žene. Barba je talijanska riječ i označava bradu, a bradu isto tako zovu i Španjolci i Portugalci. Kod nas i Dalmatinci. Nije uopće važno kako bradu sve zovemo, dok je nosimo.

Samo barba

Curke, bez straha, ne morate pustit bradu, samo nastavite čitati.

Poznato je da svaka žena povremeno zaviri u ormar svog dečka, tate ili djeda pa si izabere neku dobru košulju ili majicu, sat ili kravatu. Nije to modni imperativ, ali svi se dobro osjećamo u komadima odjeće najbližih i uživamo u vintage stvarima. Djedova prevelika košulja i crveni ruž ruše sve barijere. Kako bi skroz začinili dojam, svom modnom potpisu dodajte sada i Barbu. Okačite svoj Barba bedž i postanite ljubiteljice ovog „bradatog“ brenda, a možda se dogodi da negdje u prolazu upoznate visokog tamnog stranca, kako to kaže Woody Allen, a mi dodajemo svog Barbu.

Barba bedževe i skorašnju Barba kolekciju za muškarce možete otkriti u art dućanu LE PRASE, u Radićevoj ulici broj 5 u Zagrebu ili na Facebook stranici Barba.

I još nešto - uskoro dolaze i drugi Barba proizvodi: tabakere, kutije za duhan, sapuni za brijanje, sportske torbe...

Foto: Ivor Matić

 

barbabarba logoIMG 9234IMG 9235IMG 9243IMG 9257IMG 9279IMG 9365IMG 9370IMG 9386IMG 9432 crIMG 9436IMG 9445IMG 9449IMG 9458IMG 9477

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location