Username *
Password *
Remember Me

- Zadržavajući svoju bazičnu strukturu i koncept neuništivosti, G-Shock se nastavlja konstantno razvijati donoseći nove urbane modele u skladu sa suvremenim trendovima -  objavila je danas ova kuća Casio čije satove G-Shock poznajemo po specifičnim dimenzijama - tako je kao glavni motiv nove kolekcije izabran kamuflažni print koji je tijekom godina stekao kultni status u modnom svijetu i pojavljuje se u gotovo svim kolekcijama velikih brendova - .

g shock 1

Posebnost kamuflažnog motiva leži u činjenici da je primarno namijenjen za skrivanje, ali apliciranjem na trendi modne dodatke postaje jedan od najupečatljivijih modnih efekata! G-Shock donosi različite varijante ovog trenda: od odvažnih sveobuhvatnih dizajna do suptilnijih dekoracija na brojčaniku. Klasičan kamuflažni uzorak dostupan je u tri sheme boja koje prožimaju kućište, remen i brojčanik. Uz tradicionalne zeleno-smeđe i crno-sivo-bijele palete, te kombinaciju crvenih nijansi, stvoreni su modeli za snažan izričaj i odvažan look. Cijena: 1300 kn u Argento Exclusive, Importanne Centar.

 g shock 2

g shock 3g shock 4g shock 11

Komentari (1)

  1. njinja_666

odlicno izgledaju!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.