Username *
Password *
Remember Me

Dugovječna zagrebačka glazbena ekipa - CFSN kolektiv - nedavno je obilježila svoju XII. godišnjicu u punom i rasplesanom Sirupu uz mladog i perspektivnog HNNY-ja, sve do 8.30 sati. Kako je rastjerati posjetitelje u jutarnjim satima bila nemoguća misija, ekipa je odlučila organizirati drugi dio godišnjice i produžiti ga do 11 sati. Ako ni to ne bude dovoljno, web streaming će trajati puna 24 sata, stoga se dobroj zabavi ne nazire kraj.

 

mixer2


Slavljenička parada u znaku brojke XII ovoga puta seli u klub Mikser, i to u subotu, 05. travnja. Godine rada na sceni CFSN-ovcima su proširile horizonte, dok je glazba koju vole i promoviraju raznolika i ne može se više spremiti samo u jednu ladicu. Po istom pravilu izabrali su i DJ-eve koji će za ovu priliku izvući svoje posebne slavljeničke setove.

Kroz 24 sata u Mikseru će nastupiti ni manje ni više nego 30 DJ-eva:
Herzel, Æon, itch, phillipe, Funk Guru, Burek DJs, Mack Julia, Arsen Pavešić, Mario Novak, Novell, Cookie, Koolade, Qwerty, Jogarde, Jan Becele, Ivna F., Sergio, Basta, Jin San, Digitron Sound, Luka Eterović, MaJah, Lucija, Maja Pa, Frendova soba DJs i mnogi drugi.

Cijena ulaznice je 40 kuna, a ona za after party iznosi 25 kuna. Preko dana je ulaz besplatan.

Drugi dio XII. CFSN godišnjice održava se u suradnji s Klubikonom – novom platformom za povezivanje stvaraoca i ljubitelja elektronske glazbe čije se lansiranje nestrpljivo iščekuje.

mixer1

VAŽNO!
Dobre stvari/događanja u našem divnom gradu se često preklapaju! Pošto klub KSET radi samo do 3h, a Mikser se puni tek oko 1:30, organizirano je cjelonoćno glazbeno putovanje koje će trajati ni manje ni više no punih 13h. Ulaznice po cijeni od 55 kn mogu se kupiti preko Entrio.hr sustava te će vrijediti i za klub KSET (ZEZ event s iTAL tEKom) i za klub Mikser (CFSN XII ANNY - part two).

 

mixer3

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location