Username *
Password *
Remember Me

Iza imena ovog modela tenisica nalazi se prava retro kreacija - spoj ulične mode, udobnosti i atraktivnih boja! - Ove sezone adidas Originals pripremio je za dečke pravu modnu poslasticu proširivši ZX obitelj još jednim članom - tenisicama ZX 850, inspiriranim uličnim klasikom i svojim prethodnikom - legendarnim ZX 800 modelom. Tenisice ZX 850 savršeno kombiniraju prepoznatljiv stil s isprobanim Adidasovim tehnologijama kako bi zadovoljile potrebe i ukus ljubitelja ulične mode, ali i rekreativaca. Novi model popularnih tenisica spaja najbolje karakteristike svog prethodnika s modernim detaljima. Mrežasta konstrukcija i sintetička brušena koža čine tenisicu laganom i prozračnom. Razne boje, suptilni detalji i tri pruge - zaštitni znak brenda čine ovu tenisicu pravim hitom ulične mode - objavio je danas Adidas Originals.

 

Originals ZX vizual 2

 

Krajem 1980-tih ZX-ice su ujedinjavale trkače svih vrsta - svaka verzija donijela je nešto novo, prilagođeno drugom stilu trčanja. Nove tehnologije, ali ponajviše i tri crte koje se reflektiraju na svjetlu i neobične boje odvele su ZX-icu izvan trkaćih terena - na ulice i podije na kojima je evoluirala je u jednu od najutjecajnijih lifestyle tenisica ikada.

Preporučena maloprodajna cijena ZX 850 modela iznosi 799 kuna.

Model ZX 850 kao i ostale modele unutar ZX obitelji možete pronaći u Adidas shopovima, Originals storeu u Bogovićevoj te Shooster i ShoeBeDoo dućanima.

 

adidas ZX850-skupnaOriginals ZX vizual1 crZX850 D65237 2ZX850 D65238 2

ZX850 D65905

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.