Username *
Password *
Remember Me

Dizajneri u modnoj kući Springfield ozbiljno su shvatili najšareniju sezonu i istaknuli najbolje boje kao adute svoje nove kolekcije: i muška i ženska linija obiluju motivima i zanimljivim krojevima koji zajedno tvore jednu nosivu kolekciju s brojnim retro smjernicama.

Navy Bloom 11 cr

 

Cvjetni uzorak podsjeća nas na hipi, dok se u muškoj kolekciji pojavljuje taj popularni dandy stil. Tu su ne samo traper košulje i hlače, već i brojni drugi odjevni komadi iskoristivi na svakodnevnoj bazi. Nisu u kući Springfield zaboravili ni na ultra popularne navy pruge, kao i na vesele točkice u više nijansi…

 

California 12 cr

- Springfield je damama osigurao pravu modnu poslasticu kroz tri kolekcije: New Rustic, Urban Traveller i Navy Bloom, koje karakterizira prepoznatljiv mladenački stil. Ženstvene lagane tkanine kombinirane su s romantičnim i vatrenim uzorcima, dok su upečatljivi printovi inspirirani geometrijom i etno elementima - objavila je poznata modna kuća.

- Kolekcije za muškarce, Offwhite, Hamptons i From California to the Tropics, savršen su spoj opuštenosti i elegancije. Za ljubitelje casual stila, Springfield donosi iznošeni look, prirodne i neutralne tonove, snažne grafike te izblijedjeli denim. Spoj smart casual elemenata i modernih obilježja oduševit će pobornike profinjenog stylinga, dok će komadi nadahnuti kalifornijskim ekscentričnim stilom života osvojiti one koji se usuđuju biti drugačiji - .

 

California 10 crCalifornia 11 crHamptons 6 cr

Navy Bloom 12 crNew Rustic 10 crNew Rustic 11 crOffwhite 8 crUrban Traveller 9 cr

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location