Username *
Password *
Remember Me

Adidas je u novoj sportskoj kolekciji koja je nastala u suradnji s britanskom dizajnericom Stellom McCartney,  koristio novi ekološki pristup čija tehnika dozvoljava maksimalnu iskorištenost materijala, a onaj mali ostatak ide u reciklažu. - Timovi koji rade na linijama za trčanje i Adidas by Stella McCartney svoje su nove kolekcije osmislili i izradili u skladu s ekološkim načelima, bez dovođenja u pitanje udobnost i učinkovitost. Nova ekološka tehnika izrade odjeće i obuće omogućava da viška materijala nema, već se 95% u potpunosti iskoristi, a 5% korištenog materijala se reciklira ili prenamjenjuje - .

StellaMcCartney adidas Run 01

Karakteristike nove ljetne kolekcije Stella @ Adidas
Futuristički dizajn spaja se s blokovima boja u ekspresivnim, londonskim linijama Run i Cycling. Do dinamičkog kontrasta dolazi kad se geometrijski oblici u izražajnim bojama prilagođavaju ženstvenim siluetama dok su ljetni cvjetni motivi i prozirni paneli naglašeni snažnim kolorističkim akcentima i neočekivanim izrezima. Prepoznatljive Stelline boje, koje uključuju prljavo-ružičastu i svijetlo smeđu, prisutne su kroz cijelu njujoršku liniju Studio, inspiriranu sedamdesetima. Linija Yoga predstavlja niz jednostavnih komada s naglaskom na udobnost, funkcionalnost i pokretljivost, a tu je i neizostavna Essentials linija u kojoj prevladavaju udobne majice te donji dijelovi trenirka i tajica.

StellaMcCartney adidas Run 03

Obuća i dodaci
Savršeni dodatak liniji Studio su i Adipure tenisice. Odlikuju ih prozračni materijali, inovativan fleksibilni potplat te strateški razmješteni žljebovi koji prate i podržavaju prirodan pokret stopala dok pri tome pružaju odličnu kontrolu. Dodaci inspirirani urbanim stilom s retro detaljima zaokružuju ponudu kolekcije SS14. Među njima se ističu funkcionalne, ali istovremeno moderne torbice za oko struka. Mnogostruki džepići i patentni zatvarači omogućavaju da imate sve svoje sitnice dok ste u pokretu.

 

StellaMcCartney adidas Studio 01

StellaMcCartney adidas Studio 02StellaMcCartney adidas Studio 03StellaMcCartney adidas Studio 07StellaMcCartney adidas Yoga 01

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location