Username *
Password *
Remember Me

Pierres de Caractère ime je nove kolekcije luksuzne draguljarske kuće Van Cleef & Arpels, a predstavili su je modeli Du Juan i Bonnie Chen. Ljepotice su se izvrsno snašle u ulozi elegantnih dama koje su se spremile za bal. Proljetno-ljetnu liniju fotografirao je Richard Ramos, u jednako finom interijeru.

 

VAN1

 

Ove su ogrlice ultimativan spoj glamura i najskupljih dijamanata na svijetu, pa osim estetske vrijednosti, imaju i onu ekonomsku. No, često služe i kao uzor za brojne druge modne kuće koje se inspiriraju ovim izgledom, te nude brojne jeftinije varijante.

Iako je ovdje riječ o večernjim kombinacijama, činjenica da slične kreacije pristupačnih cijena odgovaraju i uz neki dnevni stil, kao što su traperice i sako, bijela košulja i mala crna haljina. Ne moramo uz ovakav sjaj nositi samo štikle, već su tu dobrodošle i balerinke. Fotografije za divnu kampanju Van Cleef & Arpels producirala je kuća Fast Manekement, frizure je curama slagao stilist kose Dickey Blue, a make-up potpisuje Megumi Sekine.

 

VAN2VAN3VAN4VAN5VAN6VAN7VAN8

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location