Username *
Password *
Remember Me

Povratak ženstvenosti u vidu palete haljina - kratke, duge, seksi, čedne, velike i male.., ali i tkanina: sjajne, s uzorkom, transparentne, moćne, lijepe. Raznolike. 

Kao da dizajneri žele da curke izađu na ulice i obojaju ih snažnim printevima i hrabrim kombinacijama... To isto želimo i mi!Charlotte Ronson

Ladylike kolekcija koju bi poželjela svaka dobra velika curica. Fino & retro. Zanimljivi dio kolekcije bile su i kožne uske kape, ali i prsluci širokih ramena – kako „osamdesete“! Aplikacije, veste „za skijanje“ i uske vunene kapuljače fino su nadopunile kolekciju.


Rebecca Minkoff

Šljokice na hlačama, sakoima i majicama. No, ne odjednom. Za curu koja izlazi, rockericu koja voli kratko. Krznene jaknice i preslatke torbice.


Rebecca Taylor

Zagasita paleta ljubičaste, plave, zelene, smeđe.. Mekani krojevi, mekane tkanine, udobno, ali sređeno. Cool i urbano. Sivo – crni print i bikerske tajice.


Nicole Miller

Šeširi. Veliki obod – sedamdesete. Haljine flower power! Kožne haljine i sakoi. Tajice od pliša, aplikacije s mnogo sjaja, nitne. Detaji od čipke. Eklektično, ali nosivo.


Peter Som

Eterične, bijele vile omotane u krzno i sjajne teksture. Nakon toga – nijanse kave & čokolade, monokromatske kombinacije. Uglađene dame retro stila. Jednostavni krojevi. Strukirana silueta s detaljima tik ispod struka. A onda – print i tamne boje dragulja...


Costello Tagliapietra

Preslatke haljine za svaki dan i svaku noć. Mekane, printane, do koljena. Ovaj dizajnerski duo poznat je po ženstvenim krojevima kojima je funkcija naglasiti siluetu i postati onaj dio garderobe koji se uvijek može iskoristiti kao IT komad oko kojeg se vrti ostatak kombinacije...


Juan Carlos Obando

Još jedna kolekcija haljina, monokromatske kombinacije i tu i tamo snažne nijanse. Lagane tkanine, lepšave tkanine. Super za večer, u kombinaciji s krznjakom. Da, ima i toga! A ima i košulja – s koso rezanim otvorima, cool & fun.


General Idea

Cool kolekcija za dečke. Široke hoodies, hlače sa zakrpama, prsluci s printom kosturskih glava. Velike torbe, dugački šalovi. Mix dandyja i frajera. Boje – zagasite, s pokojim uletom crvene, plave i zelene...