Username *
Password *
Remember Me

Kanadska kuća La Maison Simons iz Quebeca objavila je divnu novu kampanju za muške kolekcije, u kojoj plesač i model Brahim Zaibat demonstrira bogato iskustvo u pokretu.

 

Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 01

 

Brahim nosi kreacije poznatih dizajnera kao što su Kenzo, Y-3, Raf Simons, Christopher Kane i Marc by Marc Jacobs, te brzinski otkriva udobnost novih kolekcija za proljeće. Tu su i boje i motivi: muška moda sljedeće će sezone biti u znaku izuzetnih pigmenata, kao i raznog šarenila… Bez obzira da li se radi o odijelu ili običnim majicama, moda za jači spol dobila je jedan humoran efekt i nosi se skroz simpatično! Tu je, naravno i nezaobilazna kombinacija sportskih krojeva i izuzetnih motiva, trend koji se u modi postavio kao jedan od vodećih.

 

 

Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 02Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 03Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 04Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 05Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 06Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 07Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 08Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 09Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 10Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 11Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 12Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 13Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 14Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 15Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 16Brahim-Zaibat La-Maison-Simons 17

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location