Username *
Password *
Remember Me

Lancôme je lansirao novu liniju ružičastih sjajila: 15 privlačnih nijansi dolaze u dvije skupine boja - tamnije i nježnije. Lip Lover donosi kombinaciju najboljih karakteristika: nijanse se stapaju s bojom usana, a boja postaje intenzivna. Sjaj ovisi o tome koliko slojeva nanesete, zahvaljujući adhezivnim polimerima koji ga stapaju s pigmentiranim slojem, pa sjajni sloj ostaje na površini, štiti boju, čini je postojanom i donosi zrcalni efekt. Tu su i emolijentni i hidratantni agensi koji čine jednu trećinu formule. Rezultat su osmosatna hidratacija i dugotrajna njega usana.

spring2014 lancomeliplover004

Lip lover je opremljen inovativnim aplikatorom koji u jednom potezu uljepšava usne: zahvaljujući obliku strelice, zaobljenom profilu i gipkom materijalu, omogućuje precizno nanošenje i oblikovanje usana, obavijajući ih besprijekornom bojom i ujednačenim sjajem. Za nanošenje prave količine potreban je samo jedan potez od jednog do drugog kuta i natrag. Vršak aplikatora može se koristiti za definiranje kutova i kontura usana.

CIJENA: 184 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

spring2014 lancomeliplover003

 

Svojim jedinstvenim šarmom i svježinom, glumica Lily Collins ludo je zaljubljena u Lip Lover, a fotografiju kampanje potpisuje slavni fotograf Sølve Sundsbø.

 

LIP LOVER INTER PLVGF SP-1 280114

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location