Username *
Password *
Remember Me

- Ovaj jedinstveni model tenisica koje imitiraju prirodan pokret - objavio je Reebok o modelu ZSeries - inspiriran je dizajnom visokoučinkovitih ZRated guma koje se mogu pronaći kod sportskih automobila. ZRated gume su napravljene za automobile koji se kreću iznad brzine od 240 km/sat, s gazištima koja idealno prianjaju tlu s mogućnošću brzog kretanja za vrijeme rotacija pri velikoj brzini - .

V54309 759 kn

ZSeries tenisice sadrže jedinstven pjenasti sastav i radikalno osmišljenu geometriju za idealno prianjanje tlu, te za opuštenije kretanje. Utori s donje strane omogućavaju savijanje i širenje potplata zajedno sa stopalom, prirodno povećavajući rubove u dodiru s tlom, a sve s ciljem osiguranja ubrzanja i lake kontrole. Za dodatnu stabilnost pri ubrzanju i rotaciji, ZSeries modeli sadrže strateški postavljeno NanoWeb gornjište koje podupire i centrira stopalo pružajući dodatnu kontrolu i stabilnost kako bi bočno kretanje trkača bilo brzo i okretno. U kombinaciji s glatkim gornjištem koje je gotovo bez šavova kako bi se izbjegla iritacija, ZSeries su tenisice koje će osigurati besprijekorno, brzo kretanje.

CIJENE: 679 i 759 kn

GDJE KUPITI: U Reebok dućanima i bolje opremljenim dućanima sa sportskom opremom

 

V54315 759 knV54318 679 knV54729 759 knV54730 759 knV60315 679 kn

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.