Username *
Password *
Remember Me

Već deset godina kreativac Jeremy Scott osmišljava posebne kolekcije za Adidas Originals - novom paletom šarenila Jeremy sugerira kombinacije sportskog i eklektičnog stila, kreacije koje su spoj udobnosti i fantastičnih motiva. Zvijezda novog lookbooka je poznata manekenka Ajak Deng.

 

ADIDAS57 cr

 

U svom jedinstvenom stilu, Jeremy je osmislio i tenisice koje imaju krila u niskoj, kao i varijanti s debljom potpeticom. Voljeli tenisice na petu ili ne, činjenica je da one i dalje osvajaju svijet mode, koji voli spajati krajnosti i nuditi nešto ugodno za nošenje, istovremeno pod utjecajem sportivo stila.

Ovaj udoban modni moment sve je prisutniji u brojnim kolekcijama, pa su veste postale majice koje se nose uz pencil suknje, a trenirka obavezan element i u dnevnim kombinacijama. Osim cvijeća, tu su i motivi leoparda, kao i vez - Jeremy je još jednom, u ime obilježavanja prve dekade suradnje, osmislio ultra-šarenu kolekciju koja će zasigurno oduševiti brojne obožavatelje ovog brenda koji spaja retro i moderan izričaj.

 

ADIDAS1 crADIDAS2 crADIDAS3 crADIDAS4 crADIDAS5 crADIDAS6 crADIDAS7 crADIDAS11 crADIDAS12 crADIDAS22 crADIDAS23 crADIDAS24ADIDAS33 crADIDAS35 crADIDAS55 crADIDAS56 cr

 

Komentari (2)

  1. dunjavk

sjajne su im tenisice,pogotovo one šarene )

  Attachment
 
  1. Ermossa

Zaljubila sam se u zlatne tenisice s krilima, tako su jednostavne a opet tako posebne!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.